کَپَک عنوانی کلی‌است که به همه گونه‌های قارچ های ذره‌بینی که به صورت رشته‌های چندسلولی (که هایف نامیده می‌شود) رشد می‌کنند گفته می‌ شود.

 کپک ها آن دسته از قارچ ها هستند که غالبا ایجاد بیماری خطرناکی نمی کنند اما گاهی در مواقع ضعف سیستم ایمنی بدن می توانند بسیار خطرناک باشند.

 کپک‌ ها می‌توانند در یخچال رشد کنند. برخی کپک‌های مضر، سمومی به نام مایکوترکسین از خود ترشح می‌کنند که می‌توانند باعث ابتلا به انواع سرطان‌ها و تولد نوزادان ناقص الخلقه شوند.

 از آنجایی که این سم به عمق مواد غذایی نفوذ می‌کند و باعث آلودگی آن می‌شود، نمی‌توان توصیه کرد که قسمت کپک زده غذا را جدا و باقی آن را استفاده کنید.

این تحقیق شامل 5 صفحه بوده و فایل ورد آن را می توانید به صورت رایگان دانلود نمائید.


http://s7.picofile.com/file/83799243/R_10_.png


درس و مدرسه ها ,می‌کنند ,می‌توانند ,کپک ,تحقیق ,صورت ,که به ,آن را ,به صورت ,و باعث ,باعث آلودگیمنبع

پاورپوینت نسبت، تناسب و درصد

تحقیق درس رباضی با موضوع دایره

تحقیق درسی،نور و بازتابش نور

طرح درس محیط دایره، ریاضی پنجم

درس پژوهی قرآن اول، درس نعمت های خدا

تحقیق تغییرات فیزیکی و شیمیایی

تحقیق درسی با موضوع اعداد اول

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دکتررضا امیرزرگر جراح فك وصورت Balochi Academy Sarbaz ( BAS ) - بلۏچی زبانء ربیدجاہ - فرهنگستان زبان و ادب بلوچی بک لینک PBN اموزش ترجمه قیمت سفارش طرح توجیهی بهترین سایت تو بهترین خرید رو از ما داشته باش دانلود آهنگ بهترین دستگاه لاغری خرید و فروش آنلاین تردمیل خانگی